Vlaanderen

ICT-praktijkdag

5/2/2024

Kom op maandag 5 februari 2024 naar de ICT-praktijkdag in Leuven

Fourcast is verheugd opnieuw aanwezig te zijn op de ICT-praktijkdag in Leuven, een evenement dat focust op innovatieve ICT-toepassingen voor het onderwijs.

Als onderdeel van de Signpost Group zullen we op deze dag ons brede scala aan opleidingen en professionaliseringsmogelijkheden voorstellen. We staan klaar om samen met jou te ontdekken welke vormingsmogelijkheden kunnen bijdragen aan het optimaliseren van de digitale leerervaring op jouw school.

Ons team van onderwijsexperts is er om je te voorzien van inzichten, tips en ideeën over hoe je digitale technologieën effectief kunt integreren in je klaslokaal. Of je nu leraar, directeur of een andere onderwijsprofessional bent, we hebben op maat gemaakte oplossingen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen voor elk onderwijsniveau, elk digitaal platform en elk vaardigheidsniveau.

De ICT-praktijkdag is de perfecte gelegenheid om andere onderwijsprofessionals te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te ontdekken hoe nieuwe technologieën het onderwijs kunnen verbeteren. Word dankzij Fourcast een digi-vaardige leerkracht!

Voor meer informatie over de ICT-praktijkdag, klik hier.