Digitale didactiek met impact

Onze onderwijsexperten staan vrijwel allemaal zelf voor de klas. Ze geven trainingen en pedagogische ondersteuning die je direct kan inzetten op school. We helpen je om met specifieke software of hardware aan de slag te gaan en maken het zo concreet mogelijk.

Contacteer Joëlle

Head of Digital Transformation

Digi-journey

Tijdens de digi-journeys stippelen we een persoonlijk leertraject uit met oog op het ICT-beleid van de school en de DigCompEdu-competenties van elke leerkracht.

Meer info

Onze trainingen

Fourcast organiseert jaarlijks meer dan 100 open opleidingen en workshops rond Google Workspace for Education en Microsoft O365.

Bekijk alle trainingen
Schoolupdate

Leer bij waar en wanneer je wil

Als enige Vlaamse partner van het Nederlandse Schoolupdate zorgen we ervoor dat leerkrachten en ICT-coördinatoren de online lessen van Schoolupdate Academie kunnen volgen. Zo kan jij altijd bijleren op vlak van ICT en media, waar en wanneer je wil.

Ontdek Schoolupdate

Laat kinderen van technologie proeven dankzij Future Move Kids

Kom in de juiste STEM-ing dankzij Future Move Kids! Ontdek de mogelijkheden van Skribots, VR/AR, drones en 3D printing, krijg tips van een professionele gamer en leer alles over mediawijsheid.

Ontdek meer over Future Move kIds

Joëlle

Head of Digital Transformation

Contacteer Joëlle

Klaar om vandaag werk te maken van het onderwijs van morgen? Contacteer ons, zodat we samen kunnen nagaan hoe we jou het beste kunnen helpen.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.