Schoolupdate

Hét online leerplatform waar leerkrachten alles leren over ICT en media.

Benieuwd naar wat Schoolupdate voor jouw school kan betekenen?

Contacteer Sylvia

Vragenuurtje

Volledig op jouw maat

Jij bepaalt de inhoud

Als school kies je voor een bepaalde formule, daar behoort een pakket van trainingen bij. De ICT-coördinator of de directeur kiest de modules en tijd om zo het optimale leertraject uit te stippelen voor het lerarenteam.

Behoud het overzicht

Dankzij het groepsmanagement krijgt de directie en de ICT-coördinator een duidelijk overzicht van de gevolgde opleidingen.  In het online dashboard vind je enerzijds een trainingsrapport dat per training weergeeft wie deze module gevolgd heeft. Daarnaast is er ook een studentenrapport waar je voor elke leerkracht kan je zien welke trainingen ze gevolgd hebben.

Altijd up-to-date over de nieuwste technologieën

In samenwerking met onze Nederlandse partner Schoolupdate bieden we leerkrachten en ICT-coördinatoren online leertrajecten aan rond het gebruik van ICT en media.

Als leerkracht wil je niet stilstaan, maar blijven bijleren. Toch is het niet altijd makkelijk om trainingen of een nascholing te volgen. Dankzij de online lessen op Schoolupdate Academie leer je waar en wanneer je wil over de nieuwste technologieën.

Schoolupdate Academie is hét platform voor leerkrachten die willen bijleren

Voor ieder budget

Kies jaarlijks voor één van de verschillende formules. Alle leerkracht hebben een jaar lang toegang tot alle beschikbare leermodules van die formule op Schoolupdate Academie.
Meer info over het prijskaartje van elke formule? Ask Sylvia!

Wanneer je wil

Via het online leerplatform kan je op elk moment van de dag een module volgen. Leer bij tijdens een kwartiertje over de middag, de LO-les of ‘s avonds als de kinderen in bed zitten.

Opvolging en vragen

Onze product specialist Sylvia staat klaar om jouw school te begeleiden!  Heb je vragen rond Schoolupdate of wil je graag extra uitleg?
Sylvia zal je met plezier op weg helpen.

(Zelf)evaluatie

Veel modules worden afgesloten met een korte test om te zien of je de inhoud onder de knie hebt. Geslaagd?
Dan ontvang je een certificaat!

Lifelong learning

Onze modules worden non-stop aangevuld en bijgewerkt. Vind je geen training over het onderwerp waar je graag over bijleert? Laat het ons weten!

Kwaliteit

Al onze trainingen zijn gemaakt door leerkrachten die nog steeds actief zijn in het onderwijs en die daarnaast allemaal gecertificeerde educators zijn.

Ira, Nele en Kristof van GO! BS De Letterfant hebben de stap gezet

Ontdek waarom Ira voor Schoolupdate koos als de sleutel tot duurzame professionalisering van haar team.

Als overkoepelend ICT-coördinator ziet Kristof in Schoolupdate de ideale partner om meer dan 1000 leerkrachten van de hele scholengroep op een efficiënte en duurzame manier ICT-ondersteuning te bieden.

Nele, lerares van het zesde leerjaar, ervaart Schoolupdate als een onmisbare metgezel die haar helpt om ICT op een pedagogisch-didactisch waardevolle manier in te zetten in haar klas.

Sylvia

Schoolupdate expert

Even praten over Schoolupdate?

Neem contact op met Sylvia voor een introductiegesprek, een demo of een offerte op maat van jouw school!

Sylvia organiseert ook online vragenuurtjes! Maak je al gebruik van het Schoolupdate platform maar zit je met vragen of bots je op problemen? Dit is het perfecte moment om al je vragen op Sylvia af te vuren.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.