Schoolupdate

Hét online leerplatform waar leerkrachten alles leren over ICT en media.

Contacteer Sylvia

Schoolupdate expert

Volledig op jouw maat

Jij bepaalt de inhoud

De school of directeur bepaalt de inhoud van het programma. Zo kan er een persoonlijk traject aangeboden worden waarbij de school de aangeboden modules kiest.

Behoud het overzicht

Dankzij het online dashboard van Schoolupdate krijgt de directie of ICT-coördinator een mooi overzicht van de vooropgestelde en gevolgde opleidingen van hun team. Het dashboard maakt het mogelijk om intern doelstellingen en deadlines aan de opengestelde opleidingen te koppelen.

Up-to-date over de nieuwste technologieën

In samenwerking met onze Nederlandse partner Schoolupdate.nl bieden we leerkrachten en ICT-coördinatoren online leertrajecten aan rond het gebruik van ICT en media.

Als leerkracht wil je niet stilstaan, maar blijven bijleren. Toch is het niet altijd makkelijk om trainingen te volgen. Dankzij de online lessen op Schoolupdate Academie leer je overdag of ‘s avonds bij over de nieuwste technologieën.

Er zijn verschillende bundels, jij kiest zelf welke je wil en voor hoeveel gebruikers.

Schoolupdate Academie is hét platform voor leerkrachten die willen bijleren

Voor ieder budget

Met het jaarlijkse nascholingsbudget kan elke leerkracht een jaar lang toegang hebben tot alle leermodules in de 20 trajecten op Schoolupdate.

Wanneer je wil

Via ons leerplatform kan je op elke dag (deel van) een module volgen. Leer bij tijdens een kwartiertje over de middag, de LO-les of ‘s avonds als de kinderen in bed zitten.

Opvolging en vragen

Intern hebben wij een product specialist voor Schoolupdate. Zo kan je jouw problemen of struikelblokken aankaarten en zijn deze snel van de baan.

(Zelf)evaluatie

Veel modules worden afgesloten met een praktijktest om te zien of je de inhoud onder de knie hebt.

Lifelong learning

Onze modules worden non-stop aangevuld en bijgewerkt. Je hebt het hele jaar door toegang tot het platform.

Kwaliteit

Al onze trainingen zijn gemaakt door leerkrachten die nog steeds actief in het onderwijs staan en die daarnaast allemaal gecertificeerde educators zijn.

Sylvia

Schoolupdate expert

Benieuwd naar Schoolupdate?

Neem contact op met Sylvia voor een offerte op maat van jouw school.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.