Jouw zoektocht naar hard- & software

Fourcast was drie jaar lang jouw go-topartner voor de beste software en hardware op maat van het onderwijs. Als onderdeel van de Signpost Group kan je rekenen op Signpost Academic Hardware en Academic Software om je op weg te helpen met de beste tools en platformen!

Meer weten

Signpost Group

Signpost Academic Hardware

Vertrouw op Academic Hardware voor al jouw schoolbehoeften!

Acadmic Hardware heeft scholen in heel Europa voorzien van meer dan een miljoen apparaten van partners als Acer, HP, Lenovo, Dell en Asus in scholen in heel Europa. De lokale servicecentra zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Klaar om aan de slag te gaan? Neem een kijkje op de Signpost Academic Hardware website!

Bezoek Academic Hardware

Al onze hardware dienstverlening werd overgedragen aan Academic Hardware.

Wat betekent dit voor jou?
Als je in het verleden laptops, Chromebooks, laadoplossingen of digitale schermen hebt aangekocht bij Fourcast en nu een herstelling, ondersteuning of support nodig hebt voor deze hardware, dien je een aanvraag in te dienen via het Signpost portaal.

Support via Signpost Academic Hardware

Ontdek Academic Software

Ontdek hoe Academic Software jouw onderwijsinstelling kan ondersteunen.

Het Academic Software is een allesomvattend softwareportaal. Het platform helpt je een snel en eenvoudig aan een overzicht van al je licenties en is perfect afgestemd op al je apparaten. 

Geniet van een naadloze gebruikerservaring, terwijl de beveiliging, beheerbaarheid en kosteneffectiviteit voor scholen en universiteiten behouden blijven.

Maak kennis met Academic Software

Toegang tot al je digitale tools in één keer? Academic Software is het go-to platform voor het onderwijs!

Al uw software, webapplicaties, cloudtoepassingen en leerplatforms, allemaal op één plek. Academic Software heeft meer dan 1300 titels en dat aantal wordt dagelijkse uitgebreid.

Inloggen is makkelijk dankzij de Single Sign-On (SSO) waardoor je kan aanmelden met je eigen schoolaccount. Het platform is naadloos integratie met je vertrouwde Learning Management System (zoals Smartschool, Toledo enzovoort). 

Een demo van het platform?

MEER DAN BITS & BYTES?

Haal alles uit je toestellen en tools!

start vandaag met levenslang leren dankzij ons uitgebreide professionaliseringsaanbod. Onze opleidingen, webinars en vormingstrajecten bieden jou de kans om je te ontwikkelen tot een digivaardige onderwijsprofessional.

Haal het maximale uit je hardware, apparaten en digitale platformen dankzij onze trainingen, speciaal ontworpen door en voor leerkrachten. 

Ontdek ons aanbod

Ons team staat voor je klaar!

Joëlle, Serge, Christophe, Sylvie en Caroline

Contacteer ons team

Klaar om vandaag werk te maken van het onderwijs van morgen? Contacteer ons, zodat we samen kunnen nagaan hoe we jou het beste kunnen helpen.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.