Future Move Kids

Spring in de juiste STEM-ing dankzij Future Move Kids! Ontdek de mogelijkheden van Skribots, VR/AR, drones en 3D printing, krijg tips and tricks van een professionele gamer en leer alles over mediawijsheid.

Contacteer Joëlle

Head of Digital Transformation

Laat kinderen van technologie proeven
dankzij Future Move Kids

Laat kinderen van technologie
proeven dankzij Future Move Kids

Laat kinderen van
technologie
proeven dankzij
Future Move Kids

Met je klas naar Future Move Kids? Dat kan!

Wil je leerlingen laten proeven van de mogelijkheden van technologie en wetenschap? Future Move Kids is de perfecte klasuitstap voor leerlingen uit het vierde, vijfde en zesde leerjaar!

Onze verschillende modules

Wat houdt Artificiële intelligentie en hoe werkt dit precies? Wat is het verschil met Machine Learning? Samen gaan we aan de slag en maken we onze eigen intelligente machine!

Leer alles over mediawijsheid en social media zoals. Hoe moeten we ons gedragen op online platformen en staan we wel stil bij de mogelijke gevolgen? Wat met online pestgedrag, privacy en veiligheid?

Leer aan de hand van computationeel denken (unplugged en plugged programmeren) hoe je logisch en algoritmisch kan denken om problemen op te lossen.

Combineer programmeren met de basisvaardigheden van het computationeel denken. Zo leer je een zelfsturende robot rijden én zelfstandig objecten vermijden!

Maak zelf een digitaal ontwerp en breng het tot leven met de 3D-printer! Leer het 3D-printproces kennen en ontdek de technologie en onderdelen van zo’n printer.

Los samen problemen op in Virtual Reality. Deze module biedt de perfecte combinatie van ICT-vaardigheden, communicatie, samenwerken en leren leren.

Joëlle

Head of Digital Transformation

Contacteer Joëlle

Klaar om vandaag werk te maken van het onderwijs van morgen? Contacteer ons, zodat we samen kunnen nagaan hoe we jou het beste kunnen helpen.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.