Visieworkshop

Wil je aan de slag met de digitalisering van je school, maar heb je nood aan een heldere visie en een concreet stappenplan? Samen maken we er werk van!

Meer weten?

Contacteer ons!

Ontdek de juiste digitale koers voor jouw
school dankzij onze visieworkshop

Ontdek de juiste digitale koers
voor jouw school dankzij
onze visieworkshop

Ontdek de juiste 
digitale koers voor
jouw school dankzij
onze visieworkshop

Wat houdt de visieworkshop in?

Tijdens onze visieworkshop focussen we samen met jullie kernteam (directie, ICT-coördinator, verantwoordelijke leerkrachten...) op drie onderwerpen:

Missie

Welke rol kan ict binnen de school krijgen dat door het hele schoolteam wordt gedragen

Visie

Waar willen we naartoe? Wat zijn onze ambities? Wanneer zijn onze doelen bereikt?

Strategie

Hoe bereiken we onze visie? Welke strategische doelstellingen moeten we hiervoor behalen op korte termijn, op lange termijn

Start je digi-journey met de juiste visie

Een duurzame digitale transformatie begint met het ontwikkelen van een gedragen beleidsvisie. Klaar voor de volgende stap? Tijdens de digi-journeys stippelen we een persoonlijk leertraject uit met oog op het ICT-beleid van de school en de DigCompEdu-competenties van elke leerkracht.

Let's get started

Hoe gaat het in zijn werk?

In een interactieve workshop van vier uur nemen onze experts jullie team stap voor stap mee doorheen dit groeiproces. Iedereen neemt deel aan de discussies, zodat we een breedgedragen visie en beleid kunnen ontwikkelen.

Na dit traject weet je waar jouw school op vlak van digitalisering heen kan. We stellen een missie en visie op, die we vertalen in concrete en gekwantificeerde strategische doelstellingen.

Doordat je met jouw team aan deze workshop deelneemt zorgt Fourcast ervoor dat de digitale koers door iedereen gedragen wordt. Zo krijg je meer inzicht, samenhorigheid en energie om van de Digisprong een succesverhaal te maken.

Ons team staat voor je klaar

Voor jouw visieworkshop

Contacteer ons

Klaar om vandaag werk te maken van het onderwijs van morgen? Contacteer ons, zodat we samen kunnen nagaan hoe we jou het beste kunnen helpen.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.