Aan de slag met de Chromebook (en het pendevice)

Deze workshop helpt je de Chromebook optimaal gebruiken in de klas. Je leert de basisfunctionaliteiten van een Chromebook en het Chrome-besturingssysteem. Je leert de Chromebook gebruiken als een innovatief leermiddel, met behulp van Google Workspace zoals Google Classroom en andere online tools.Tijdens deze workshop ontdek je de verschillende toepassingen en mogelijkheden van een Chromebook (met pendevice) en het Chrome-besturingssysteem. Je verkent samen met de trainer de nodige handvaten aan de hand van voorbeelden in een klascontext. De focus ligt op ontdekken, verwonderen, inspireren en het aanbrengen van technische basisvaardigheden.

DigCompEdu niveau:

A

Platform:

Google

Focus van de training:

Toepassing

Duur van de sessie:

3u00

Opleidingscode

[GG.A.001]

Kennismaken met de meerwaarde van Chromebooks;Het toetsenbord van een Chromebook;Kernfuncties en instellingen van je Chromebook;Het gebruik van Google Workspace op de Chromebook;(Het gebruik van de pendevice op de Chromebook;)Kennismaken met enkele interessante digitale tools zoals apps en extensies;Schoolvoorbeelden en tips voor beter gebruik.

Na deze opleiding je kennis en vaardigheden verder verdiepen?

Dankzij het online opleidingsplatform Schoolupdate ga je zelfstandig aan de slag met het verkennen digitale tools met behulp van interactieve modules en praktische oefeningen.

Ontdek Schoolupdate
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.