Digitaliseer op de meest duurzame manier

Een duurzame digitalisering van het onderwijs is meer dan de introductie van technologie in de klas of eenmalig een bijscholing volgen. Het is een werk van lange adem, waar wij met veel plezier onze schouders onder zetten.

Contacteer Olav

CEO van Fourcast
wat we doen

Zo kunnen wij jou helpen

Wanneer je als school werk wil maken van duurzame digitalisering, staat Fourcast klaar om je te helpen met technologie én trainingen. Zo haal je niet alleen het beste materiaal in huis, maar weet je ook hoe je het zo slim mogelijk inzet in de klaspraktijk.

Voor en door leerkrachten

Digi-journeys

Met een digi-journey ben je goed op weg naar een duurzaam ICT-beleid! Samen maken we werk van een succesvolle digitale transformatie op maat van jouw school. Naast de juiste onderwijstechnologie bieden we persoonlijke pedagogische ondersteuning met een plan afgestemd op het DigCompEdu-niveau van je docententeam.

Software & Hardware

Fourcast is jouw partner voor de beste software en hardware op maat van het onderwijs. Wij weten wat werkt en helpen je de tools en platformen zo goed mogelijk inzetten.

Olav

CEO Fourcast

Contacteer ons!

Klaar om vandaag werk te maken van het onderwijs van morgen? Contacteer ons, zodat we samen kunnen nagaan hoe we jou het beste kunnen helpen.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.