Digitaliseer op de meest duurzame manier

Bij Fourcast zijn we er rotsvast van overtuigd dat de digitalisering van het onderwijs meer is dan de introductie van technologische hulpmiddelen, of het volgen van een eenmalige training. Het is een werk van lange adem, waar wij met veel plezier onze schouders onder zetten.

Contacteer ons team

Samen digitaal op weg
wat we doen

Zo kunnen wij jou helpen

Wanneer je als school werk wil maken van duurzame digitalisering, staat Fourcast klaar om je te helpen met technologie én trainingen. Zo haal je niet alleen het beste materiaal in huis, maar weet je ook hoe je het zo slim mogelijk inzet in de klaspraktijk.

Software & Hardware

Fourcast is jouw partner voor de beste software en hardware op maat van het onderwijs. Wij weten wat werkt en helpen je de tools en platformen zo goed mogelijk inzetten.

Digi-journey

Tijdens de digi-journeys stippelen we een persoonlijk leertraject uit voor het onderwijzend personeel met oog op het ICT-beleid van de school en de DigCompEdu-competenties van elke leerkracht.

Meer info

Ons team staat voor je klaar!

Jouw duurzame digitalisering start hier

Contacteer ons

Klaar om vandaag werk te maken van het onderwijs van morgen? Contacteer ons, zodat we samen kunnen nagaan hoe we jou het beste kunnen helpen.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.