Digitaliseer op de meest duurzame manier

Bij Fourcast zijn we er rotsvast van overtuigd dat de digitalisering van het onderwijs meer is dan de introductie van software of hardware, of het geven van een eenmalige training. Het is een werk van lange adem, waar wij met veel plezier onze schouders onder zetten.

Contacteer Joëlle

Head of Digital Transformation
wat we doen

Zo kunnen wij jou helpen

Van digitale transformatie een succesverhaal maken is een werk van lange adem. Fourcast helpt je slimme keuzes te maken zodat je het meeste uit je tools kan halen. Samen stippelen we de juiste digitale koers uit voor een duurzaam ICT-beleid in beweging.

Software & Hardware

Fourcast is jouw partner voor de beste software en hardware op maat van het onderwijs. Wij weten wat werkt en helpen je de tools en platformen zo goed mogelijk inzetten.

Schoolupdate

Leer bij waar en wanneer je wil

Als enige Vlaamse partner van het Nederlandse Schoolupdate zorgen we ervoor dat leerkrachten en ICT-coördinatoren de online lessen van Schoolupdate Academie kunnen volgen. Zo kan jij altijd bijleren op vlak van ICT en media, waar en wanneer je wil.

Ontdek Schoolupdate

Joëlle

Head of Digital Transformation

Contacteer Joëlle

Klaar om vandaag werk te maken van het onderwijs van morgen? Contacteer ons, zodat we samen kunnen nagaan hoe we jou het beste kunnen helpen.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.