Basis: Bouwen aan Google Sheets vaardigheden

Tijdens deze workshop leer je de basisfunctionaliteiten van Google Spreadsheets gebruiken en ontdek je hoe je gegevens in een rekenblad snel en efficiënt naar je hand kan zetten. Met een paar eenvoudige maar krachtige aanpassingen wordt je administratie een pak handiger en makkelijker uit te voeren. Je verkent samen met de trainer de nodige handvaten aan de hand van voorbeelden in een klascontext. De focus ligt op ontdekken, verwonderen, inspireren en het aanbrengen van technische basisvaardigheden.

DigCompEdu niveau:

A

Platform:

Google

Focus van de training:

Toepassing

Duur van de sessie:

3u00

Opleidingscode

[GG.A.004]

Maken en delen van spreadsheets;Data importeren;(voorwaardelijke) opmaak;Formules en functies;Vastzetten rijen kolommen;Sorteren en filteren;Afdrukken;Grafieken;Integratie met Presentaties, Documenten;Exporteren naar Excel/PDF.

Na deze opleiding je kennis en vaardigheden verder verdiepen?

Dankzij het online opleidingsplatform Schoolupdate ga je zelfstandig aan de slag met het verkennen digitale tools met behulp van interactieve modules en praktische oefeningen.

Ontdek Schoolupdate
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.