Basis: Presenteren met Google Slides

Deze workshop biedt een diepgaand inzicht in het gebruik van Google Presentaties. Je leert om een geheel nieuwe presentatie te maken en/of aan te passen met als doel een krachtige boodschap over te brengen. Je maakt kennis met heel wat tips om jouw presentatie op een professionele manier te presenteren. Je leert samenwerken aan presentaties, zodat je na de workshop in staat bent om naadloos met anderen samen te werken aan prachtige presentaties. We leggen de focus niet alleen op het creëren van overtuigende diavoorstellingen, maar ook op de principes van multimediaal leren, waardoor je presentaties niet alleen informatief zijn, maar ook boeiend en gedenkwaardig voor je publiek.

DigCompEdu niveau:

A

Platform:

Google

Focus van de training:

Toepassing

Duur van de sessie:

3u00

Opleidingscode

[GG.A.005]

Multimediaal leren;Een nieuwe presentatie;Werken met thema's;Dia's bewerken en aanpassen;Een diavoorstelling uitvoeren;Samenwerken aan een presentatie;Interessante aanvullingen en uitbreidingen.

Na deze opleiding je kennis en vaardigheden verder verdiepen?

Dankzij het online opleidingsplatform Schoolupdate ga je zelfstandig aan de slag met het verkennen digitale tools met behulp van interactieve modules en praktische oefeningen.

Ontdek Schoolupdate
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.