Canva: AI-features - Verken de kracht van AI bij het ontwerpen van grafisch lesmateriaal

De workshop "Canva: AI-features - Verken de kracht van AI bij het ontwerpen van grafisch lesmateriaal " is speciaal ontworpen om deelnemers vertrouwd te maken met de geavanceerde AI-mogelijkheden binnen Canva, een populaire online tool voor grafisch ontwerp. Deze workshop is ideaal voor docenten en iedereen die geïnteresseerd is in het benutten van AI-gedreven functies voor het verbeteren van hun ontwerpproces.

DigCompEdu niveau:

B

Platform:

AI

Focus van de training:

Toepassing

Duur van de sessie:

1u30

Opleidingscode

[AI.B.104]

Overzicht van Canva als ontwerptool en introductie tot de beschikbare AI-features;Demonstratie van hoe AI wordt gebruikt in Canva voor taken zoals beeldbewerking, lay-outsuggesties, en contentgeneratie;Hands-on sessies waar deelnemers leren hoe ze de AI-gestuurde functies in Canva effectief kunnen gebruiken;Oefeningen in het toepassen van AI voor automatische beeldbewerking, typografie-aanbevelingen, en template selectie;Discussie over hoe AI kan worden ingezet om creativiteit te ondersteunen, niet te vervangen;Uitdagingen en best practices.

Na deze opleiding je kennis en vaardigheden verder verdiepen?

Dankzij het online opleidingsplatform Schoolupdate ga je zelfstandig aan de slag met het verkennen digitale tools met behulp van interactieve modules en praktische oefeningen.

Ontdek Schoolupdate
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.