Chatbots in onderwijs: Het implementeren en gebruiken van AI-gestuurde chatbots voor educatieve doeleinden.

De sessie "Chatbots in Onderwijs" is gericht op het informeren en begeleiden van onderwijsprofessionals over het implementeren en gebruiken van AI-gestuurde chatbots voor educatieve doeleinden. Deze sessie is bijzonder relevant voor docenten, onderwijsontwikkelaars, technische coördinatoren en schoolbestuurders die geïnteresseerd zijn in het integreren van deze technologie in hun onderwijspraktijk.

DigCompEdu niveau:

B

Platform:

AI

Focus van de training:

Toepassing

Duur van de sessie:

1u30

Opleidingscode

[AI.B.100]

Wat zijn chatbots en hoe werken ze?;Toepassingen van chatbots in het onderwijs;Voordelen en uitdagingen;Integratie van chatbots in bestaande educatieve platforms en systemen;Het gebruik van chatbots voor gepersonaliseerd leren;Ondersteuning bij huiswerk, taaltraining, en meer.

Na deze opleiding je kennis en vaardigheden verder verdiepen?

Dankzij het online opleidingsplatform Schoolupdate ga je zelfstandig aan de slag met het verkennen digitale tools met behulp van interactieve modules en praktische oefeningen.

Ontdek Schoolupdate
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.