Diffit en QuestionWell: Lesmateriaal maken met AI

In deze workshop leer je Diffit en QuestionWell kunnen inzetten om kant-en-klaar lesmateriaal te maken met een vleugje AI en een integratie naar een andere tool kunnen uitvoeren.De workshop "Diffit en QuestionWell: Lesmateriaal Maken met AI" is speciaal ontworpen om onderwijsprofessionals te leren hoe ze AI kunnen gebruiken om effectief en efficiënt lesmateriaal te creëren. Met een focus op twee specifieke AI-tools, Diffit en QuestionWell, biedt deze workshop praktische inzichten en vaardigheden voor docenten, curriculumontwikkelaars en educatieve contentmakers.

DigCompEdu niveau:

B

Platform:

AI

Focus van de training:

Toepassing

Duur van de sessie:

1u30

Opleidingscode

[AI.B.103]

Overzicht van de functies en mogelijkheden van Diffit en QuestionWell;Demonstratie van hoe deze tools gebruikt kunnen worden in verschillende onderwijssituaties;Creëren van gepersonaliseerd lesmateriaal;Praktische oefeningen om lesplannen, toetsen en interactieve oefeningen te maken met behulp van deze tools;Best Practices.

Na deze opleiding je kennis en vaardigheden verder verdiepen?

Dankzij het online opleidingsplatform Schoolupdate ga je zelfstandig aan de slag met het verkennen digitale tools met behulp van interactieve modules en praktische oefeningen.

Ontdek Schoolupdate
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.