Digitaal samenwerken als team in de Google omgeving

Google Workspace is standaard veelzijdig. Want of het nu gaat om het flexibel samenwerken in groepen, de superslimme zoek (of liever: vind) machine, het delen en organiseren van informatie vanuit je schoolorganisatie, Google Workspace biedt de tools die je daarbij helpen.Tijdens deze workshop ontdek je de verschillende toepassingen en mogelijkheden om met je collega’s samen te werken. Je verkent samen met de trainer de nodige handvaten aan de hand van voorbeelden op schoolniveau. De focus ligt op ontdekken, verwonderen, inspireren en het aanbrengen van technische basisvaardigheden.

DigCompEdu niveau:

A

Platform:

Google

Focus van de training:

Didactiek

Duur van de sessie:

3u00

Opleidingscode

[GG.A.051]

Kennismaken met Drive/ Shared Drive;organiseren en navigeren binnen Drive / Shared Drive;Bestanden terugvinden binnen Drive / Shared Drive;Gmail als werkplek om te mailen, chatten, spraak- of videobellen, aan projecten te werken met gedeelde bestanden en taken;Een gedeelde agenda aanmaken en gebruiken;De basisfunctionaliteiten van een videovergadering optimaal gebruiken om als team samen te werken;Werk samen met teamleden of mensen buiten je school aan één document;Schoolvoorbeelden en tips voor beter gebruik.

Na deze opleiding je kennis en vaardigheden verder verdiepen?

Dankzij het online opleidingsplatform Schoolupdate ga je zelfstandig aan de slag met het verkennen digitale tools met behulp van interactieve modules en praktische oefeningen.

Ontdek Schoolupdate
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.