Een chatbot als onderwijsassistent om je te ondersteunen en te inspireren

De workshop "Een Chatbot als Onderwijsassistent: Schakel een Chatrobot ChatGPT in om je te ondersteunen en te inspireren" is bedoeld om onderwijsprofessionals kennis te laten maken met de mogelijkheden van het gebruik van AI-gestuurde chatbots als assistent in het onderwijs. Deze workshop richt zich op docenten die geïnteresseerd zijn in het verkennen van innovatieve manieren om hun onderwijspraktijk te verrijken en te ondersteunen met behulp van technologie.

DigCompEdu niveau:

B

Platform:

AI

Focus van de training:

Toepassing

Duur van de sessie:

1u30

Opleidingscode

[AI.B.101]

Wat zijn chatbots en hoe werken ze?;Verschillende soorten educatieve chatbots en hun functionaliteiten: ChatGPT, Bing Chat of Bard;Voordelen van chatbots als onderwijsassistent;Basisprincipes voor het ontwerpen van effectieve en boeiende chatbot-dialogen en -scenario's;Valkuilen en uitdagingen bij het gebruik van chatbots.

Na deze opleiding je kennis en vaardigheden verder verdiepen?

Dankzij het online opleidingsplatform Schoolupdate ga je zelfstandig aan de slag met het verkennen digitale tools met behulp van interactieve modules en praktische oefeningen.

Ontdek Schoolupdate
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.