Effectieve Communicatie via AI-tools: Praktische AI-gestuurde communicatietools voor interactie met collega's en studenten.

De workshop "Effectieve Communicatie via AI-tools" is bedoeld om deelnemers praktische vaardigheden en inzichten te bieden in het gebruik van AI-gestuurde communicatietools. Deze workshop is gericht op docenten, onderwijsprofessionals, en anderen die betrokken zijn bij onderwijs en communicatie.

DigCompEdu niveau:

A

Platform:

AI

Focus van de training:

Toepassing

Duur van de sessie:

3u00

Opleidingscode

[AI.A.001]

Presentatie over AI en de impact op communicatie in het onderwijs;Voordelen en uitdagingen van AI in communicatie;AI-gestuurde communicatietools (bijv. chatbots, AI-e-mail assistenten,spraakherkenningssoftware, …);Toepassingsmogelijkheden in het onderwijs;Strategieën om AI-tools te gebruiken voor het verbeteren van de dialoog en interactie met collega's en studenten;Ethische overwegingen bij het gebruik van AI in communicatieRichtlijnen in AI-communicatie;Hands-on: Opstellen van AI-gestuurde berichten, instellen van chatbots, etc.;Uitbreiding: Deelnemers werken in kleine groepen of individueel met verschillende AI-tools.

Na deze opleiding je kennis en vaardigheden verder verdiepen?

Dankzij het online opleidingsplatform Schoolupdate ga je zelfstandig aan de slag met het verkennen digitale tools met behulp van interactieve modules en praktische oefeningen.

Ontdek Schoolupdate
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.