Effectieve en interactieve leeromgeving met Google Classroom

Dit is een verdiepende workshop gericht op het versterken van jouw onderwijspraktijk door de mogelijkheden van Google Classroom ten volle te benutten. Deze sessie biedt de deelnemers praktische tools en diepgaand inzicht om Google Classroom te gebruiken als een krachtige ondersteuning bij het ontwikkelen van een stimulerende, interactieve en effectieve leeromgeving. De deelnemers ontdekken hoe deze digitale leeromgeving optimaal ingezet kan worden om de leerervaring van studenten te verbeteren en te verrijken.Tijdens deze sessie concentreren we ons op twee aspecten die cruciaal zijn voor het optimaliseren van de leerervaring: 'Quick Wins' voor een stimulerende leeromgeving en de bouwstenen van effectieve didactiek volgens het werk van Tim Surma.

DigCompEdu niveau:

B

Platform:

Google

Focus van de training:

Didactiek

Duur van de sessie:

3u00

Opleidingscode

[GG.B.100]

Vertrouwd raken met de 12 bouwstenen van effectieve didactiek volgens Tim Surma;Aantonen hoe deze principes kunnen worden toegepast binnen Google Classroom;Direct toepasbare strategieën binnen Google Classroom ontdekken die de betrokkenheid en motivatie van studenten versterken;Een stimulerende leeromgeving leren creëren met behulp van Google Classroom;De volledige functionaliteit van Google Classroom benutten door de integratie van Quick Wins.

Na deze opleiding je kennis en vaardigheden verder verdiepen?

Dankzij het online opleidingsplatform Schoolupdate ga je zelfstandig aan de slag met het verkennen digitale tools met behulp van interactieve modules en praktische oefeningen.

Ontdek Schoolupdate
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.