Efficiënt werken met de Google omgeving

Tijdens deze workshop leer je de basisfunctionaliteiten van Google Workspace gebruiken en ontdek je hoe je deze veelzijdige tools kan inzetten op het juiste moment. Je verkent samen met de trainer de nodige handvaten aan de hand van voorbeelden in een klascontext. De focus ligt op ontdekken, verwonderen, inspireren en het aanbrengen van technische basisvaardigheden.

DigCompEdu niveau:

A

Platform:

Google

Focus van de training:

Toepassing

Duur van de sessie:

3u00

Opleidingscode

[GG.A.002]

Bestanden organiseren in Google Drive: uploaden, downloaden, maken;Bestanden delen met machtiging: bekijken, bewerken, reageren;Bestanden snel zoeken in Google Drive.;Google Documenten, Presentaties, Tekeningen maken;Afbeeldingen, links, opmerkingen, … toevoegen;Notitie- en taakbeheer met Google Keep;Didactische en pedagogische tips voor het leren, aan de hand van uitgewerkte voorbeelden;Aanwijzingen geven voor evaluatie en het meten van voortgang;Tips & tricks.

Na deze opleiding je kennis en vaardigheden verder verdiepen?

Dankzij het online opleidingsplatform Schoolupdate ga je zelfstandig aan de slag met het verkennen digitale tools met behulp van interactieve modules en praktische oefeningen.

Ontdek Schoolupdate
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.