Efficiënt werken met de Microsoft omgeving

Ontdek de vele mogelijkheden van de Microsoft-omgeving met onze workshop "Efficiënt Werken met Microsoft". Leer hoe je profielen in Edge optimaal kunt benutten en je Microsoft-account naadloos kunt koppelen. Ontdek hoe je moeiteloos alle Office 365-applicaties kunt vinden op de Office.com hub en begrijp de kernfunctionaliteit van de belangrijkste Office 365-apps. Leer de kunst van het kiezen van de juiste apps om je specifieke doelen te bereiken.Daarnaast leer je hoe je een gestructureerde mappenstructuur kunt creëren in OneDrive, bestanden kunt uploaden en aanmaken, en op verschillende manieren mappen en bestanden kunt delen. Verder krijg je inzicht in de essentiële tools en handige extensies in Edge.

DigCompEdu niveau:

A

Platform:

Microsoft

Focus van de training:

Toepassing

Duur van de sessie:

3u00

Opleidingscode

[MS.A.002]

Browsen met Edge;Synchroniseren op meerdere apparaten;Toegankelijkheidsfuncties;Instellingen Edge wijzigen;Office.com als centrale leerhub;De instellingen aanpassen;De belangrijkste apps en services;Organiseren met OneDrive;Edge: Tips en tricks.

Na deze opleiding je kennis en vaardigheden verder verdiepen?

Dankzij het online opleidingsplatform Schoolupdate ga je zelfstandig aan de slag met het verkennen digitale tools met behulp van interactieve modules en praktische oefeningen.

Ontdek Schoolupdate
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.