Waarom kiezen voor BookWidgets?

Bespaar tijd voor wat er écht toe doet

Dankzij meer dan 40 oefeningssjablonen verlief je geen tijd met het voorbereiden van je digitale lessen en heb je meer tijd om je leerlingen te begeleiden.

Altijd en overal beschikbaar

Naast op de computer kun je BookWidgets ook gebruiken op smartphones en tablets.

Automatisch evalueren

Oefeningen en toetsen kunnen automatisch verbeteren worden wat formatief ensummatief evalueren snel en eenvoudig maakt.

Begeleiding op maat

Met het rapporteringsdashboard kan je alle leerlingen van gepersonaliseerde feedback voorzien.

Live monitoring

Met BookWidgets kun je de activiteiten van leerlingen live opvolgen terwijl ze aan de slag zijn met een BookWidgets-opdracht.

Geïntegreerd platform

BookWidgets kan volledig geïntegreerd worden met je vertrouwde leeromgeving in Google Classroom, Microsoft Teams for Education, Moodle, Canvas en Smartschool

Op weg met BookWidgets?

Fourcast is dé go-to opleidingspartner in Vlaanderen, ook voor trainingen rond het gebruik van BookWidgets in de klas kun je bij ons terecht. Op zoek naar een opleiding over digitaal evalueren met BookWidgets? Of benieuwd naar hoe je BookWidgets op een efficiënte manier kan implementeren in je klaspraktijk en integreren in de digitale leeromgeving van Smartschool, Google Classroom of Microsoft Teams? 

Ontdek de BookWidgets opleidingen in onze Academy

Chrome Education Upgrade

Chromebooks zijn de beste oplossing voor in de klas. De Acer-chromebooks zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de leerling en leerkracht. Chrometoestellen kunnen centraal beheerd worden via de Google Admin console. Hiervoor heb je Chrome beheerlicenties nodig. Via de Chrome Education Upgrade kan je gemakkelijk een grote groep Chrome-apparaten en -gebruikers bundelen en beheren. 

Ivo

Expert Digital Transformation

Contacteer Ivo

Klaar om vandaag werk te maken van het onderwijs van morgen? Contacteer ons, zodat we samen kunnen nagaan hoe we jou het beste kunnen helpen.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.