Vlaanderen

SETT Mechelen

28/2/2024

Zien wij jou op 28 en 29 februari 2024 in de Nekkerhal voor SETT Mechelen?

SETT Mechelen is een toonaangevend educatief evenement dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt in de Nekkerhal in Mechelen. Het team van Fourcast zal daar, samen met de hele Signpost Group, aanwezig zijn.

We verwelkomen je graag op onze stand samen met de andere pijlers uit de Signpost Group om onze innovatieve en alomvattende digitale oplossingen voor het onderwijs te presenteren. Ons team van onderwijsexperts staat klaar om samen met jou te ontdekken hoe we je effectief kunnen helpen bij de integratie van digitale technologieën op maat van jouw school.

Of je nu een leraar, schooldirecteur of onderwijsprofessional bent, we hebben oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en niveau. Kom met ons praten, ontdek onze professionaliseringsmogelijkheden en proef van ons aanbod voor een succesvolle digitale transformatie van jouw leeromgeving.

SETT Mechelen biedt een uitgelezen kans om experts op het gebied van onderwijs te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en boeiende onderwijsinnovaties te ontdekken. We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten!

Voor meer informatie over SETT Mechelen, klik hier!