Fourcast,
5de pijler in de Signpost Group

Sinds 2023 maakt Fourcast deel uit van de Signpost Group. Deze samenwerking biedt ons de unieke kans om scholen nóg beter te begeleiden in hun digitale transformatie. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een geïntegreerde aanpak bieden die niet alleen gericht is op kwaliteitsvolle vormingen, maar ook een uitgebreide dienstverlening voor hardware en software met het oog op het onderwijs van vandaag en morgen.

Ontdek alle pijlers binnen de Signpost Group

Samen sterker digitaal op weg
dankzij Signpost Group

Laat kinderen van technologie
proeven dankzij Future Move Kids

Laat kinderen van
technologie
proeven dankzij
Future Move Kids

Samen beter!

Fourcast als 5de pijler binnen de Signpost Group? Dat betekent dat wij de exclusieve partner zijn voor opleidingen! Scholen kunnen rekenen op een geïntegreerde aanpak, waarbij Fourcast het kloppend hart is van educatieve ontwikkeling en ICT-begeleiding.

Doordat vijf pijlers binnen de Signpost Group zich focussen op hun eigen expertisevelden aanpakken, kunnen scholen rekenen op hogere kwaliteit van dienstverlening en een persoonlijke aanpak met oog op de specifieke behoeften van elke school.

Op zoek naar hardware en/of software?

Voordelen van onze samenwerking voor jou

Elk van de vijf pijlers binnen de groep heeft zijn eigen specialisatie, wat betekent dat scholen en leerkrachten kunnen rekenen op
diepgaande kennis en ondersteuning op verschillende gebieden.

Fourcast kan naadloos samenwerken met de andere pijlers om geïntegreerde oplossingen aan te bieden. Dit betekent dat klanten een holistische benadering krijgen, waarbij educatieve ontwikkeling hand in hand gaat met de juiste technologie en ondersteunende hardware en software.

De samenwerking binnen de Signpost Group stelt ons in staat om de kwaliteit van onze dienstverleningen voor educatieve ontwikkeling, ICT-oplossingen, maar ook hardware, software en meer nog verder te versterken.

De samenwerking met de Signpost Group stelt Fourcast in staat om de kwaliteit van onze trainingen, opleidingstrajecten en vormingen te verbeteren.

Fourcast is en blijft één aanspreekpunt voor alle noden en vraagstukken. Wij spelen je vraag door binnen de groep. Dit maakt de communicatie eenvoudiger en efficiënter en scholen worden sneller en effectiever geholpen.

Met een uitgebreide groep vol expertise staat de Signpost Group klaar vol innovatieve oplossingen en voortdurende professionele ontwikkeling.

Olav

CEO Fourcast

Contacteer Olav

Klaar om vandaag werk te maken van het onderwijs van morgen? Contacteer ons, zodat we samen kunnen nagaan hoe we jou het beste kunnen helpen.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.