Microsoft 365

Nieuw: Windows 11 SE

12/15/2022

Op de Microsoft Edu Day in Brussel heeft het Microsoft team Windows 11 SE officieel voorgesteld. Dit nieuwe besturingssysteem is speciaal ontworpen voor het onderwijs. In deze blogpost bekijken we de belangrijkste features samen met onze Microsoft-expert Malcolm Kratz.

Inclusiviteit

Onderwijs voor iedereen toegankelijk maken dankzij de inclusiviteitsfuncties van Windows 11 SE, zoals het vergrootglas, de kleurenfilters, de hoog contrast modus en Office 365-functies zoals Immersive Reader.

Toegankelijk en eenvoudig

Met een gebruiksvriendelijke interface en een educatieve webgebaseerde Microsoft Edge-apps. Apps schermvullend opstarten.

Cloud-based

Windows 11 SE is ontworpen met oog op digitaal onderwijs waarbij de cloud een centrale rol speelt. Geniet je van alle cloudopslag die je nodig hebt om vlot online te werken dankzij een extra 1 terabyte.

Batterij die langer meegaat

De sterke batterij gaat tot 16 uur mee, waardoor je de hele schooldag goed kan presteren. Door je laptop ‘s avonds op te laden, ben je klaar om te gaan de volgende dag!

Transformeer je les met Microsoft Teams 

Microsoft Teams is ontwikkeld om samenwerking in de klas te stimuleren. Haal meer uit de dagelijkse leerprocessen door gebruik te maken van Insights voor de school en de lessen. Door de verschillende apps en integraties zinvol in te zetten kun je de werklast verlichten en bouw je samen een community van leerlingen en leerkrachten via een centraal platform.

Betaalbaar

Naast het ontwerpen van een nieuw besturingssysteem, heeft Microsoft ook een toestel ontwikkeld met oog op het onderwijs. Met de Microsoft Surface laptop ben je volledig klaar voor het digitaal onderwijs van morgen! Naast de nieuwe Windows 11 SE heeft de laptop nog drie sterke punten:

  • Intel® Celeron-processor en moderne eMMC-opslag
  • 720p-camera, digitale microfoon en batterijduur voor klassessies en huiswerk
  • Vloeiend streamen en verbeterde connectiviteit dankzij betrouwbaarder Wi-Fi 

De surface laptop maakt ook deel uit van ons hardware aanbod!

Op de hoogte blijven van Microsoft Education?

Schrijf je in voor ons Microsoft aanbod en krijg uitnodigingen voor exclusieve webinars en evenementen

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.