Elke maand nieuwe acties!

Op deze pagina vind je steeds een overzicht van onze lopende promoties en winacties. 

Contacteer Olav voor meer info

Plan je opleidingen nu extra voordelig

Profiteer nu van onze tijdelijke actie op vraaggestuurde opleidingen en plan dit schooljaar nog een professionaliseringstraject in.

Ken jij onze uitgebreide catalogus van opleidingen al? We bieden tal van sessies die dieper duiken in Google, Microsoft of BookWidgets, ontdek nog meer digitale tools, en bekijk onze domeinspecifieke trainingen.

We hebben opleidingen voor leraren die van start gaan met digitaal lesgeven (A-level), maar ook voor gevorderde digi-vaardige leerkrachten (B- & C-level).

Hoe gaat deze actie in zijn werk?
Als school krijg je bij 5 dagdelen (telkens 3 uur), het 6de opleidingsmoment (3 uur) gratis!

Scholengroep op zoek naar professionalisering? Kies voor 10 dagdelen (telkens 3 uur) en Fourcast biedt een gratis visieworkshop op groepsniveau aan. We starten met een deep-dive in het ICT-beleid in de scholengroep en helpen jullie team een duurzame visie te ontwikkelen. Vervolgens gaan we de nieuwe gedragen ICT-visie uitrollen door de 10 opleidingsmomenten (telkens 3 uur) te plannen tussen de krokusvakantie en zomervakantie.

Deze actie is geldig voor nieuwe opleidingen die gereserveerd worden tussen maandag 22 januari en vrijdag 17 februari, met uitvoering van de opdrachten na afloop van krokusvakantie (zondag 18 februari) en voor de start van de zomervakantie (zaterdag 29 juni).

Maak kennis met Schoolupdate

Heb jij een training van Fourcast ingepland? Goed nieuws!
Momenteel krijg je na afloop van een vraaggestuurde opleiding 4 weken lang toegang tot een reeks modules op het online leerplatform Schoolupdate.

Vraaggestuurde opleiding plannen

Hoe DigComp is jouw Edu?

Ben jij al vertrouwd met het DigCompEdu framework? Het Europees kader van digitale vaardigheden voor leerkrachten geeft een overzicht van de digitale competenties die leerkrachten moeten beheersen.

Of je nu een beginner bent op het gebied van digitale technologie of een doorgewinterde professional, dankzij onze 'skill of the week' til je jouw vaardigheden naar een hoger niveau!

Olav Adami

CEO Fourcast

Contacteer ons

Klaar om vandaag werk te maken van het onderwijs van morgen? Contacteer ons, zodat we samen kunnen nagaan hoe we jou het beste kunnen helpen.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.